{{:: 'cloud_flare_always_on_short_message' | i18n }}
Check @genius for updates. We'll have things fixed soon.

Yll Limani

About Yll Limani

Yll Limani (lindur më 24 shtator 1994) është këngëtar dhe autor këngësh shqiptar. Ai u bë i njohur për publikun pas paraqitjes dhe suksesit në edicionin e parë të TV Show “The Voice of Albania” në vitin 2011.

01.08.1623:44 Uhr Gerlosbluat Aus Dem Zillertal - Auf Der Alm Do Gibts Koa Suend Folk256 kbit/s 0 / 03.014 Hits VID P2P DDL 0 Kommentare | Pirates of the Caribbean 5: Salazars Rache (2017) | III (2018)