{{:: 'cloud_flare_always_on_short_message' | i18n }}
Check @genius for updates. We'll have things fixed soon.

Vojko V 113

@VojkoV

About Vojko V

Andrija Vujević je rođen 19. siječnja 1985. godine u Kninu. Muzikom je počeo da se bavi 1999. godine, kada je u Splitu krenuo da pravi prve demo snimke. Nakon gostovanja Zonda 2000. godine u splitskoj hip hop emisiji, Andrija je, zajedno sa Ivom Sivim, splitskim reperom, kontaktirao Zonda, tako da su oni već slijedeće godine gostovali u istoj emisiji i bacali freestyle u eter. Narednih godina, Andrija, tada poznat pod umjetničkim imenom Nebu, i Ivo, tada poznat kao Drugi, počinju da stiču popularnost, dok se Zondo posvećuje sopstvenim hip-hop projektima. Godine 2003. snimili su, zajedno sa Vrućim psom i MC Miškom, underground pjesmu Još trčimo ulice. Ubrzo su, nakon Zondovog dolaska u Split iste godine, Zondo i Ivo osnovali grupu Tesla Stiliti, koja je često surađivala sa Nebuom, pa su tokom 2004. godine snimili pjesme Bek in d dejs 1, Nazad na ugao, Nemoš se jeat s ovim i Boli nas kuac šta vama piše u Vinampu. Iduće godine grupa je promijenila naziv u Dječaci i njen stalni član postao je i Vojko. Prvi album sa Dječacima Vojko je objavio na jesen 2008. godine pod nazivom Drama za Dop Records/Menart, koji je 2009. godine osvojio Zlatnu kuglu za album godine. Slijedeća dva albuma — Istina i Firma — objavljena su za Croatia Records 2011. i 2015. godine, respektivno.

Solo karijeru započeo je 2018. godine, objavljivanjem pjesme Zovi čovika siječnja 2018. Dva mjeseca kasnije izbacio je Pasta Italiana — pjesmu koja predstavlja neobičnu suradnju sa Krešom Bengalkom i Tončijem Huljićem. Pjesmu su inicijalno snimili Vojko i Krešo i pritom koristili sample Huljićeve pjesme Gamele, tako da je Croatia Records zahtjevala od njih da dobiju dozvolu od Huljića za korišćenje sample-a. Tonči je odobrio, ali je Vojku ukazao na to da je pjesma prekratka za standardni radio format i pristao da i on učestvuje u snimanju kako bi se pjesma produžila.

Treći single pod nazivom Ne može izdat je sredinom travnja 2018. godine, čime je najavljen prvi solo album Vojko, koji je izašao 26. travnja.

Max Dyor warms dick inside three hot holes by turns mp4 | The Lost World: Jurassic Park | 15.12.1812:41 Uhr Spider - Man Into The Spider-Verse Soundtrack256 kbit/s 0 / 01.760 Hits VID P2P DDL 0 Kommentare