{{:: 'cloud_flare_always_on_short_message' | i18n }}
Check @genius for updates. We'll have things fixed soon.

De Danske Hyrder

About De Danske Hyrder

De Danske Hyrder, forkortet DDH, er et dansk rapkollektiv fra Vestegnen, der primært skriver sange om ungdomskultur – herunder druk (øl!), damer og stoffer.

Kollektivet blev dannet i Albertslund i 2011, og i 2013 kom deres debutalbum Jeg' Fuld Hele Tiden Og Er Pisse Ligeglad Du. Denne plade blev efterfulgt året efter med Dedikeret. Senest har de udgivet deres tredje album DDH, der udkom i 2017, og lige nu venter DDH’s fans på det fjerde album, Flyvende, der udkommer i februar 2019.

Theodor Praëm (kaldet Theo eller T.O.), samt Lucas B. Olsen (kaldet Don Luc) er gruppens producere, der også synger og rapper på nogle numre. Derudover består DDH af rapperne, Adam Samuelsen (kaldet Ado), Oliver Sjur (kaldet Oli), Martin Dam (kaldet Marty) og Frederik Bohn Bering (kaldet Bering), der samtidig fungerer som manager og booker.

Derudover er flere personer en fast del af kollektivet i andre sammenhænge. Hjalte Morthorst er fotograf ved koncerter og står for pressefotos, Anas Attaheri (kaldet DJ A) er gruppens DJ, Jens Dandanell (kaldet Jeans) er trommeslager og lydmand ved koncerter, og til sidst har vi Lukas (kaldet Luki), der spiller el-guitar til liveoptrædener.

Top Nuovi Giochi | Mankells Wallander | Kaala (2018) Tamil Movie Pre DVDRip 720p x264 1.3GB 350MB *Original Audio*